Ulje "Dijamant" po povolnijoj ceni

Bez autora
Sep 15 2010

Industrija ulja "Dijamant" iz Zrenjanina donela je odluku o akcionoj prodaji 1,5 miliona litara jestivog rafinisanog suncokretovog ulja "Dijamant" a cena ne bi trebalo da bude viša od 119 dinara za litar. Takve cene omogućene su zahvaljujući ovoj akcionoj prodaji i na osnovu odluke prodavaca, od ponedeljka, 13. septembra.Iako pomenuta cena nije dovoljna da pokrije troškove proizvodnje, najveća domaća uljara na ovaj potez odlučila se u želji da izađe u susret potrošačima koji su suočeni sa rastom cena većine životnih namirnica.

Ulje "Dijamant" po povolnijoj ceniIndustrija ulja "Dijamant" iz Zrenjanina donela je odluku o akcionoj prodaji 1,5 miliona litara jestivog rafinisanog suncokretovog ulja "Dijamant" a cena  ne bi trebalo da bude viša od 119 dinara za litar.

Takve cene omogućene su, kako je saopšteno iz kompanije, zahvaljujući ovoj akcionoj prodaji i na osnovu odluke prodavaca, od ponedeljka, 13. septembra.

Iako pomenuta cena nije dovoljna da pokrije troškove proizvodnje, generalni direktor kompanije "Dijamant" Željko Brozović ukazuje da se najveća domaća uljara na ovaj potez odlučila u želji da izađe u susret potrošačima koji su suočeni sa rastom cena većine životnih namirnica.

Brozović ističe da je ova kompanija u poslednjih nekoliko nedelja, od kako traje nestašica ulja na domaćem tržištu, trgovinama isporučivala čak i do tri puta veće količine jestivog ulja od uobičajenih, ističe se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik